UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Eerste Seizoenswende-wandeling van het Groninger Landschap


Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 17 maart de eerste seizoenswende wandeling van 2018. De nadruk ligt bij deze excursie op het wandelen, waarbij in 2018 vier keer (lente, zomer, herfst en winter) dezelfde route wordt afgelegd, telkens rond de data wanneer de seizoenen wisselen.

Welke veranderingen zien we per seizoen in het landschap? In kleine groepjes vertellen de gidsen tijdens het wandelen over de omgeving. De deelnemers wandelen door het mooie Reitdiep landschap en krijgen onderweg gelegenheid om fotos te maken.

CULTUURHISTORISCHE WAARDE

Het Groninger Landschap wil de cultuurhistorische waarde van het landschap en de natuur onder de aandacht brengen en laten beleven. De gidsen vertellen over het ontstaan van het unieke 2500 jaar oude wierdenlandschap met de borgen, kerken, dijken en rivierbeddingen en laten u de schoonheid ervan ervaren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoog en waterdicht schoeisel (wandelschoenen) is noodzakelijk en honden zijn niet welkom. De route gaat voor 80% langs wandel- en fietspaden. De wandeling is circa 20 kilometer lang. Meewandelen is kosteloos. Onderweg zullen we een horeca gelegenheid aandoen om iets te drinken. U dient zelf voor een lunchpakket en drinken voor onderweg te zorgen.

Aanmelden via: www.groningerlandschap.nl / activiteiten

Verzamelpunt: Parkeerplaats Harssensbosch, Winsumerweg 6 Adorp

Tijd: 9.00 - 16.30 uur.

Meer informatie op www.groningerlandschap.nl   Wandelen