UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Cool Event zorgt voor winterpret in Scheveningen
Op het Kurhausplein kun je lekker schaatsen als onderdeel van Cool Event. Foto Casper van Dort
Op het Kurhausplein kun je lekker schaatsen als onderdeel van Cool Event. Foto Casper van Dort


Van 11 november t/m 14 januari 2018 wordt voor de 11e keer het Cool Event Scheveningen georganiseerd. De inmiddels bekende schaatsbaan Kurhausplein on ice wordt op zaterdag 11 november feestelijk geopend. Op 2 december opent op de boulevard de Ice Expo, de ijssculpturen expositie met als thema 200 jaar Scheveningen om als aftrap voor het themajaar Feest aan zee in 2018.
Op die zelfde dag opent ook de roetsjbaan: een 30 meter lange ijsglijbaan vanaf de Pier. Naast de schaats- en roetsjbaan en de ice expo worden er gedurende het Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd in Scheveningen.

OVERDEKTE IJSBAAN

Op de 600 vierkante meter grote overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen kunnen jong en oud tussen 11 november en 14 januari iedere dag van de week van 10.00 tot 22.00 uur schaatsen.

IJSSCULPTUREN

Op 2 december is de officiële opening van de Ice Expo, de ijssculpturen expositie aan de boulevard naast de Pier. Dit jaar is het thema 200 jaar Scheveningen, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen - Feest aan Zee in 2018. Je kunt hier ijs sculpturen bewonderen die de vele gezichten van Scheveningen laten zien, je kunt zien hoe de ijs sculpturen gemaakt worden en je kunt zelf aan de slag. Ook op 2 december wordt de Ice Roetsjbaan geopend op de boulevard. De 30 meter lange ijsglijbaan heeft zijn startpunt op het bovendek van de pier, vanwaar men in tubes over de ijsglijbaan roetsjt richting de Palace Promenade.

ARRANGEMENTEN

Het Cool Event biedt tevens speciale arrangementen voor bedrijven, scholen, verenigingen, groepen, crèches en BSOs. Zo kunnen groepen schaatsen huren en genieten van een warme chocolademelk voor maar € 3,00 per persoon. Er zijn winterse bedrijfsuitjes te boeken in combinatie met horeca. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bezoek aan het Cool Event te combineren met een bezoek aan Sea Life. Ook voor studenten, kinderfeestjes en bezoekers die het Cool Event willen combineren met een bezoek aan de Pathé-bioscoop, Glow Golf of één van de omliggende restaurants zijn speciale arrangementen samengesteld.

Alle informatie is te vinden op www.cooleventscheveningen.nl   Evenementen