UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Tijdens het IENS Festival kun je dineren met 50 procent korting!Na een
succesvolle eerste editie van IENS Festival komt IENS met een vervolg. Van 15 februari tot en met 31 maart geven honderden restaurants in heel Nederland opnieuw 50% korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app. Tijdens de eerste editie ontvingen de aangesloten restaurants gemiddeld vijf keer meer reserveringen dan in de periode ervoor. Daarnaast ontvangen deelnemende restaurants twee keer zoveel reserveringen na het Festival vergeleken met daarvoor.

Zes weken lang nodigt IENS gasten, door middel van een online promotie, uit om hun culinaire grenzen te verleggen tijdens een diner. Hierbij profiteren ze van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de totale rekening. Hoe werkt het? Ontdek online honderden deelnemende restaurants van het IENS Festival, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keus en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt. Restaurateurs krijgen via het IENS Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. Een kennismaking met succes, zo blijkt uit de eerdere editie.

IENS toont hiermee het voordeel van online zoeken en het direct reserveren van een tafel. De gast profiteert van het beste aanbod. Naast Nederland wordt het Festival ook gelijktijdig in Italië, Zweden en Denemarken gehouden, waardoor gasten meer dan 1000 restaurants kunnen ontdekken met 50% korting.

MEEEST GEBOEKT

De meest geboekte keukens tijdens het afgelopen IENS Festival waren:

1: De Internationale keuken (17%)

2: De Griekse keuken (16%)

3: De Franse keuken (12%)

Deelnemende Michelinsterren-restaurants

Tijdens het IENS Festival biedt het online platform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, waaronder ook een aantal restaurants met een Michelinster, zoals Tante Koosje (Loenen aan de Vecht), Niven (Rijswijk), Posthoorn (Monnickendam), Parkheuvel (Rotterdam), Cucina del Mundo (Heerlen), Cheval Blanc (Heemstede), &moshik (Amsterdam) en het tijdelijke pop-up restaurant La Gita by Bridges (Amsterdam). Deze sterrenrestaurants sluiten zich aan met een topchef-menu, waarbij 30% korting wordt gegeven op de all-in menuprijs. Vanzelfsprekend zijn alle deelnemende restaurants gemakkelijk te vinden en handig te reserveren via de IENS app en website www.iens.nl   Uit eten