UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Genieten van kunst, antiek en design op PAN Amsterdam


Van zondag 19 november tot en met zondag 26 november wordt in de RAI in Amsterdam weer PAN Amsterdam gehouden. Op PAN Amsterdam kunt u genieten van kunst, antiek en design van blijvende schoonheid en kwaliteit.

De 110 handelaren, antiquairs en galeristen delen graag hun passie voor kunst met u. Daarnaast is er PAN Podium, met een dagelijks wisselende programmering. U kunt ook kiezen voor Rondje PAN, waarbij een gids u aan de hand neemt om de meest bijzondere stukken te bekijken. Of ga mee met De Keuze Van Fred van Leer, Mart Visser en Micky Hoogendijk langs hun persoonlijke PAN-favorieten. Tijden en data vindt u op www.pan.nl.

PRIMEUR

Een primeur op PAN is Hotel Panorama, een bijzondere presentatie van 75 objecten van PAN-deelnemers in een hotellobby, gemaakt door de decorbouwers van VPROs Zomergasten.

Met PAN op smaak: kunstenaars in de keuken sluit u uw bezoek aan PAN op sterrenniveau af. Sidney Schutte (sterrenchef Librije's Zusje), Alain Caron (Café Caron en tv-kok) en Dario Spiga (Sous Chef Roberto's Hilton Amsterdam) koken op respectievelijk maandag 20, woensdag 22 en vrijdag 24 november een speciaal samengesteld driegangenmenu voor u. Reserveren op www.pan.nl

PRAKTISCHE INFORMATIE

De beurs opent dagelijks om 12 uur. Op weekdagen is de beurs open tot 21.00 uur open.

Op www.pan.nl kunt u heel makkelijk een entreebewijs kopen. U ontvangt per mail uw e-ticket, die u kunt tonen bij de ingang van de beurs. U hoeft deze niet uit te printen, de code kan vanaf uw telefoon of tablet worden gescand.

Meer informatie op www.pan.nl   Beurzen