UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Museum Broeker Veiling superKool in voorjaarsvakantie
Kinderen kunnen zich prima vermaken in Museum Broeker Veiling.
Kinderen kunnen zich prima vermaken in Museum Broeker Veiling.


Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk is een superKOOL uitstapje tijdens de voorjaarsvakantie. Een bezoek aan het museum laat je beleven hoe het er in oude tijden aan toe ging. Op woensdagmiddag 28 februari is een bezoek nog leuker, er vindt dan de eerste kindermiddag van 2018 plaats. Kinderen kunnen naast creatief bezig zijn ook beleven hoe het er in oude tijden aan toe ging.

Tijdens de kindermiddag staan er allerlei leuke kinderactiviteiten klaar in de lighallen. Mooi of geen weer in de overdekte lighallen is het altijd gezellig. De enthousiaste vrijwilligers begeleiden de jonge bezoekers bij het knutselen en kaarsen maken. Naast creatief bezig zijn, kunnen de kinderen spelen met speelgoed van toen.

VAREN MET RONDVAARTBOOT

Een bezoek aan Museum BroekerVeiling is altijd leuk voor jong en oud. Naast de interessante museumcollectie is er een heleboel te doen. Zo kun je varen met een rondvaartboot door het Rijk der Duizend Eilanden en tik je zelf groenten op de kop in de unieke doorvaarveiling. Voor kinderen zijn er zowel binnen, als buiten spannende speurtochten uitgezet. Na alle activiteiten kan je even uitrusten in het restaurant voor een patatje met snack en saus naar keuze voor €3,-.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De knutselactiviteiten en het kaarsenmaken beginnen om 13 uur, maar met varen en veilen is een ochtend of middag zo gevuld. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je niets hoeft te missen!

  Dagtips