UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Dormio Resort Maastricht met wellness- en kidswoningen
Dormio Resort Maastricht beschikt nu ook over wellness woningen met jacuzzi en buitensauna.
Dormio Resort Maastricht beschikt nu ook over wellness woningen met jacuzzi en buitensauna.


Dormio Resort Maastricht is een gloednieuw vakantie resort met luxe vakantiewoningen in historische stijl. Het ligt midden in de natuur, maar op slechts tien minuten fietsen van het Vrijthof in Maastricht.

De woningen zijn van alle comfort voorzien. Voor bezoekers die willen genieten van de ultieme ontspanning start het duurzaam aangelegde resort dit voorjaar met Wellness woningen, compleet met jacuzzi, buitendouche en sauna. Voor gezinnen met jonge kinderen biedt Dormio Resort Maastricht Kidswoningen, uitgerust met kinderbedjes, traphekjes, speelgoed en een afgesloten gemeenschappelijke speeltuin. Ook biedt Dormio Resort Maastricht een oppasservice. Ouders regelen via de receptie een oppas om bijvoorbeeld uit eten te kunnen gaan in het centrum van Maastricht, op tien minuten fietsen van het resort.

VILLA MET JACUZZI EN BUITENSAUNA

De acht nieuwe wellness woningen van Dormio Resort Maastricht bieden faciliteiten voor wie wil ontspannen in eigen huis. De woningen hebben een klassieke uitstraling, die is genspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland. Ze zijn voorzien van een buitensauna, een jacuzzi en een tuindouche. Uiteraard zijn er handdoeken en badjassen beschikbaar die naar wens tijdens het verblijf worden vervangen. Op aanvraag regelt de receptie een schoonheidsbehandeling of massage aan huis door een professionele schoonheidsspecialiste.

PRAKTISCHE INFORMATIE

- Huurprijzen: tussen 80 en 220 euro per nacht per huis.

- Vertrek en aankomst iedere dag van de week.

- Gasten krijgen services op hotelniveau, zoals receptie, schoonmaak, beddenopmaak en handdoeken- en linnenservice.

VERSCHILLENDE TYPEN HUIZEN

Dormio Resort Maastricht is een vakantiepark in de groene Limburgse heuvels, met luxe vakantiewoningen, op 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht. Het park biedt 126 verschillende vrijstaande huizen voor de verhuur, variërend van 4 tot 20 personen, waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves, statige notariswoningen en ambachtshuizen. Tussen de woningen liggen groene speelvelden, wandelgebieden en veel bomen.

Ook biedt Dormio Resort Maastricht twee restaurants, een sport- en fitness club met zwembad en is het gelegen naast een groot golfcomplex met 27 holes.

Meer informatie op www.dormio.nl/maastricht   Vakanties