UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Internationaal Vuurwerkfestival op het strand van Scheveningen


Feest aan Zee, het succesvolle themajaar waarmee Den Haag tweehonderd jaar badcultuur viert, presenteert op vrijdag10, zaterdag 11, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Met twee spectaculaire vuurwerkshows per avond en muzikale optredens voor en bij het Kurhaus.

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is een opwindend publieksevenement waarbij acht landen België, China, Duitsland, Engeland, Japan, Nederland, Oostenrijk en Spanje strijden om de prestigieuze titel Meest Spectaculaire Vuurwerk.
Het eerste vuurwerk begint s avonds om 21.45 uur, het tweede gaat om 22.30 uur de lucht in. De pijlen worden afgeschoten ter hoogte van het Kurhaus vanaf een drijvend ponton op zon 275 meter van de Pier en het strand. Vanaf de boulevard en het strand zijn de shows perfect te bewonderen.

MUZIKALE OPTREDENS

Behalve van de vuurwerkshows kan het publiek elke avond genieten van muzikale optredens op diverse podia op het Kurhausplein, de boulevard en bij Crazy Pianos. En op zaterdag 18 augustus vindt in en om de Keizerstraat overdag van 11.00 tot 17.00 uur het gezellige Historisch Festival Scheveningen plaats met tableaux vivants, oude klederdrachten en badmode, muziek en kinderactiviteiten.

ALTERNATIEF VERVOER

TIP: Kies voor alternatief vervoer richting Scheveningen. Maak bijvoorbeeld voordelig gebruik van de Park+Beach (parkeren bij New Babylon en verder per tram vanaf vijf euro), huur een stads- of OV-fiets op Den Haag Centraal of stap er aan boord van de Willemsvaart.

Surf voor het hele programma van dag tot dag naar www.denhaag.com/nl/vuurwerkfestival.   Evenementen