UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Diggy Dex & Friends slotact Just Peace festival


Diggy Dex & Friends sluiten zondag 24 september het Just Peace festival af met een exclusief benefietconcert voor UNICEF. Na het succes van vorig jaar, toen DI-RECT een geweldig benefietoptreden gaf, bundelen het Kurhaus en UNICEF opnieuw de krachten voor het Just Peace festival. Diggy Dex, één van Nederlands meest populaire hiphop artiesten, verzorgt samen met een aantal van zijn muzikale vrienden een spectaculair optreden waarvan de totale opbrengst naar UNICEF gaat.

Multitalent Diggy Dex is als rapper, producent en liedjesmaker al ruim tien jaar een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop. Afgelopen jaar sleepte hij twee BUMA awards in de wacht voor de nummers Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Ik Huil Alleen Bij Jou!. Diggy Dex heeft in het verleden samengewerkt met Eva de Roovere, Ali B, Paul de Munnik en Guus Meeuwis. Het belooft een muzikale en sfeervolle avond te worden, boordevol rake teksten, een combinatie van indringende en opzwepende nummers en een uitgelezen kans om met elkaar de vrede te vieren.

WAARDEVOLLE BIJDRAGE

Diggy Dex: Ik kijk er naar uit om samen met een aantal goede vrienden een onvergetelijke slotact van het Just Peace festival neer te zetten. We zullen er alles aan doen om op deze bijzondere locatie het publiek een geweldige avond te bezorgen en zodoende ook een waardevolle bijdrage te leveren aan het goede doel.

UNICEF

Geweldig dat Diggy Dex zich inzet voor kwetsbare kinderen! Hiermee helpen we kinderen aan de randen van Europa. In Servië sprak ik kinderen op de vlucht voor conflicten in Syrië en Afghanistan. Ze hebben vreselijke dingen meegemaakt en leven nu vaak onder schrijnende omstandigheden. Dankzij dit soort initiatieven kunnen we hen kleding geven, organiseren we onderwijs, sport en spel en stellen we voogden aan die zorg dragen voor deze kinderen die vaak alleen reizen. Zo kunnen ze weer even kind zijn." Aldus Gerrit van den Berg van UNICEF Nederland.

KAARTVERKOOP

Kaarten voor het benefietconcert zijn te koop via www.justpeacethehague.com en www.ticketmaster.nl.

OVER HET JUST PEACE FESTIVAL

Het Just Peace festival is een jaarlijks terugkerend Haags festival met een maatschappelijke impact. De vierde editie vindt dit jaar van donderdag 21 september tot en met zondag 24 september plaats. Met uiteenlopende activiteiten wordt er gedurende vier dagen de Internationale VN Dag van de Vrede gevierd in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Het programma van het festival bestaat uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek, waarbij het thema Vrede & Recht centraal staat. Bezoekers kunnen deelnemen aan o.a. de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of luisteren naar inspirerende sprekers. Het Just Peace festival supports UNICEF. Tijdens het festival zijn er dan ook diverse programmaonderdelen die in samenwerking met UNICEF worden ingevuld. Het Just Peace festival is een initiatief van Stichting The Hague United for Peace & Justice in samenwerking met diverse instellingen, UNICEF en de gemeente Den Haag.

Voor het uitgebreide programma en meer informatie zie: www.justpeacethehague.com.   Festivals