UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Kleurrijke Midzomeravonden in Attractiepark Toverland
De Midzomeravonden in Toverland worden besloten met vuurwerk.
De Midzomeravonden in Toverland worden besloten met vuurwerk.


Attractiepark Toverland in Sevenum presenteert deze zomervakantie drie extra Midzomeravonden op zaterdag. Tijdens dit zomerse evenement is het attractiepark gehuld in een kleurrijke festivalsfeer en kunnen bezoekers vanaf 17.00 uur genieten van extra entertainment in de zes themagebieden. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow. Toverland is deze avonden geopend tot 23.00 uur.

Naast zeven woensdagen in de zomervakantie worden de Midzomeravonden nu ook georganiseerd op zaterdag 4, 11 en 18 augustus 2018. Het programma op de zaterdagen is gelijk aan de woensdagen.

LIVE ENTERTAINMENT

In het nieuwe entreegebied Port Laguna kunnen bezoekers kennismaken met de magie van de familie Magistralis, het betoverde standbeeld La Sirena Regida of genieten van de mediterrane klanken van de band Sonidos de Solaris. De Troubadours of Avalon laten herberg The Flaming Feather muzikaal tot leven komen en ook tovenaar Merlijn maakt zijn opwachting. In de Biergarten wordt gezorgd voor Stimmung und Spaß en bij de houten achtbaan Troy wordt de sensationele vuurshow Helios opgevoerd. Ook kunnen bezoekers de gehele avond afkoelen in de diverse waterattracties of genieten van een ritje in de achtbaan bij zonsondergang.

AVONDTICKETS MET KORTING

De Midzomeravonden worden afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. De show, getiteld Discover your own magic, is op maat gemaakt voor Toverland, met muziek uit de themagebieden. In verband met de droogte worden er diverse extra veiligheidsmaatregelen getroffen.

De Midzomeravonden vinden nog plaats op de woensdagen 8, 15 en 22 augustus en de zaterdagen 4, 11 en 18 augustus 2018. Het evenement is vanaf 19.00 uur voordelig te bezoeken met een speciaal avondticket á € 20,- per stuk. Het avondticket is uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa.

Meer informatie hierover is te vinden op www.toverland.nl   Attractieparken