UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
DEN HAAG OUTDOOR FESTIVAL gaat los in Zuiderpark


Na een succesvolle eerste editie gaat op zaterdag 18 augustus 2018 opnieuw het dak eraf tijdens het Den Haag Outdoor Festival in het Zuiderpark. Met een brede line up is er voor ieder wat wils. Veteranen als Michel de Hey (Nighttown), Rob Janssen (Parkzicht), Joey Beltram en Haagse held Warren Fellow draaien dikke techno & house classics naast live-acts als De Kraaien en zanger Dries Roelvink. Met de beste techno, techhouse, (deep)house, urban, eclectic, classics en disco belooft t weer één groot spektakel te worden!

ASTA STAGE

De voormalige Haagse club AStA heeft tijdens het Den Haag Outdoor Festival een eigen podium. De club, tot 2009 gehuisvest in het gelijknamige theater aan het Spui, stond in de jaren negentig bekend om haar line up van grote namen als Armin van Buuren, DJ Tiësto, Carl Cox en Sander Kleinenberg. Op de AStA Stage komen dit jaar onder anderen Erick E, Chris Rox, DJ Jurgen en Boy Boogie hun sets draaien.

MYSTERY GUEST

Naast techno en deeptech zijn twee podia ingericht voor verschillende house-, urban- en live-acts. Zo komen onder anderen de Haagse rappers De Kraaien, Dyna en Billy the Kit een vet feestje bouwen. Meezingen op een bak foute liedjes? Ook dit jaar zal de bekende tattooshop Stay Classy Tattoo Het Grote Foute Feest met karaoke organiseren. Hier vind je onder anderen Dries Roelvink, Haagse volkszanger John Medley en een Mystery Guest. Wie dit is blijft geheim.

CHILLEN, NASSÛH EN ZWEVEN

Tussen het feesten door is er genoeg plek om even lekker te chillen. In een hangmat aan de waterkant geniet je van een koud biertje, mooi wijntje of een fijne cocktail. Trek gekregen van het dansen? Het spreekt voor zich dat Lekkâh nassûh op een Haags festival belangrijk is. De organisatie zet dan ook een food court van formaat neer. Hier haal je bijvoorbeeld een zoete snack bij Hemelse Poffertjes, een echt Haags patatje bij Uncle John, een pizzapunt van Wood pizza of de French Dog (winnaar Lekkerste Hotdog van Nederland) bij Chez Jan. Geen moeilijk gedoe, wel kwaliteit en voor ieder wat wils. Niet bang om ovâh je zuigâh te gaan? Voor bezoekers die van een beetje actie houden staan er attracties als een zweefmolen en een springkasteel op het terrein.

HOFSTAD FESTIVALS EN DE OOIEVAARSPAS

Den Haag Outdoor wordt georganiseerd door Hofstad Festivals. Deze organisatie heeft een grote liefde voor de hofstad en hecht er dan ook veel waarde aan dat het festival een feest is voor iedereen. Bij het invullen van de brede programmering op zowel muzikaal als culinair gebied is er niet alleen rekening mee gehouden dat er voor alle bezoekers iets is om van te genieten, ook de lokale ondernemers en artiesten spelen een hoofdrol. Daarnaast werkt Den Haag Outdoor samen met de Ooievaarspas. Dit is een initiatief dat inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen kortingen biedt op allerlei activiteiten. Samen zorgen zij ervoor dat het festival voor alle inwoners toegankelijk is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Zuiderpark, Den Haag

Datum: 18 augustus 2018

Tijd: 12.00 23.00 uur

Tickets : vanaf € 27,50

Website: www.denhaagoutdoor.com

Facebook: www.facebook.com/DenHaagOutdoor

Instagram: www.instagram.com/denhaagoutdoor
  Festivals