UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Swingende zomeravonden tijdens het DierenPark Amersfoort Foodfestival
Deze prairiehond geniet op zijn manier van het Foodfestival in Dierenpark Amersfoort.
Deze prairiehond geniet op zijn manier van het Foodfestival in Dierenpark Amersfoort.Van 16 t/m 19 augustus wordt in Dierenpark Amersfoort, tussen de flamingos, zebras en olifanteneen, een groot Foodfestival gehouden.

Verspreid door het park staan foodtrucks waar bezoekers allerlei hapjes kunnen halen, terwijl zij langs de dieren wandelen. Festivalliefhebbers kunnen tot 22.00 uur s avonds struinen langs de foodtrucks, genieten van singer-songwriters en een dansje wagen bij de DJs, vertelt de projectorganisator. Je kunt met een gids mee op pad tijdens een Foodtour langs de dieren en daarnaast hebben wij leuke nieuwe extras voor de bezoekers in petto.

ZOMERS MARKT

DierenPark Amersfoort lanceerde als eerste Nederlandse dierentuin het concept van een Foodfestival tussen de dieren. Nieuw dit jaar is een zomerse markt met vrolijke stands in de Stad der Oudheid; bij de leeuwen en tijgers. Ook kunnen bezoekers meedoen aan Dé Grote Vakantieshow, een interactieve show voor jong en oud. Wie aan dit spel meedoet, hoeft eigenlijk niet meer op vakantie, aldus Raynor. Het DierenPark Amersfoort Foodfestival vindt plaats van 16 t/m 19 augustus tussen 16.00 en 22.00 uur en een entreeticket kost vijf euro.

Dierenpark Amersfoort is gelegen aan de Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort.

Meer informatie op www.dierenparkamersfoort.nl   Dierentuinen