UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
De beste citytrips voor in de zomer
Boedapest is ook in de zomermaanden een ideale plek voor een citytrip.

Zijn stedentrippen alleen geschikt in het voor- en najaar? Zeker niet! Als je in de zomer gaat, ben je niet alleen verzekerd van goed weer (oké, voor 95% dan), maar ook van een uitgebreid aanbod aan muziekfestivals waar je je citytrip mee kunt combineren. Hierbij drie steden die je juist in de zomer wilt bezoeken.

NOVI SAD
Meer...
Unieke strandhuisjes in Kijkduin nabij Den Haag
De strandhuisjes op het strand van Kijkduin bieden rust en ruimte.

Genieten van de ondergaande zon op het strand vanaf je eigen veranda en wakker worden met het geluid van de branding. Met een verblijf in een van de twintig strand-huisjes op het Zuiderstrand in Kijkduin wordt dit mogelijk. Deze luxueuze mini-villas bieden het ultieme strandgevoel in Nederland en zijn rechtstreeks te boeken via de website www.kijkduinstrandhuisjes.nl
Meer...
Nieuwe Glamping van BoerenBed in de Belgische Ardennen
In de Belgische Ardennen heeft BoerenBed een nieuwe glamping ingericht.

Het BoerenBed is altijd bezig met het uitbreiden en verbeteren van bestaande accommodaties en producten. De nieuwste aanwinst is een Glamping in de Ardennen in België.

De Ardennen zijn een heuvelachtige en dichtbeboste regio in het oosten van België, langs de Duitse en Luxemburgse grens. De regio staat bekend om zijn authentieke dorpjes en eindeloze mogelijkheden in openluchtrecreatie, v  Meer...
De beste stranden aan de Frans Atlantische kust
Een van de Atlantische stranden waar het goed toeven is.

Hieronder een selectie van de vijf beste stranden aan de Atlantische kust van Frankrijk. Je kunt er luieren op het strand, zwemmen tussen de dennenbomen en duinen, ravotten in het water: Stuk voor stuk aanraders voor het hele gezin. Op naar de Atlantische kust.

1. Plage de Pont Mahé
Meer...
Romantische watertuinen Annevoie in de Belgische Ardennen
Genieten in de tuinen van Annevoie. Foto WBT-BrunoDAlimonte

De kasteeltuinen van Annevoie liggen in de Ardennen, in de groene streek van de Hoge Maas, tussen Namen en Dinant. De tuinen zijn vooral bekend om de ongeveer 50 fonteinen en watervallen, die over 12 ha verspreid liggen.

De grandeur van de Franse stijl vloeit in deze tuinen wonderwel samen met de Engelse romantiek en de Italiaanse verfijning. Tijdens een wandeling gee  Meer...
Slapen op bijzondere locaties in Nederland
Een pipowagen is ook bijzonder om de nacht door te brengen.

Door het mooie zomerweer kiezen steeds meer Nederlanders ten opzichte van voorgaande jaren voor een vakantie in eigen land. Vooral campings en bungalowparken zijn favoriet bij de Nederlander. Maar wat dacht u van slapen op een luxe cruiseschip of in een pipowagen? Voordeeluitjes.nl heeft een uniek aanbod van bijzondere overnachtingen in Nederland.
Meer...