UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Patatkoning Bram Ladage opent pop-up store ter ere van 50 jarig jubileum
De pop-up-store van bram Ladage.
De pop-up-store van bram Ladage.

Bram Ladage opent heeft ter ere van zijn 50 jarig jubileum een pop-up store geopend in de Markthal in Rotterdam. Het winkelend publiek kan de komende twee weken in de knusse shop terecht voor uiteenlopende unieke Ladage producten en foods. Patatkoning Ladage wil op deze manier iets terug doen voor alle liefhebbers van de smaakvolle frites.
Hij vertelt trots: We vinden aandacht voor onze trouwe fans erg belangrijk. In de 50 jaar dat we bestaan merken we dat veel klanten waarde hechten aan hun eigen Brammomentje. In de pop-up store krijgen zij de primeur om iets blijvends van Bram Ladage te kopen.

VOOR TROUWE FANS

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot misschien wel het grootste fritesimperium dat Nederland heeft gekend. Om zijn 50 jarig jubileum te vieren trakteert Bram dit jaar iedereen die kan aantonen dat hij of zij jarig is op een puntzak frites. Vanaf 17 oktober kan het publiek twee weken lang bij de pop-up store in Rotterdam terecht voor hippe customized producten, zoals tassen, overhemden, sokken en shirts voorzien van grappige afbeeldingen en leuke teksten. Ook is er Bram Food te koop ,zoals 'echte Bram chips', sauzen en aardappels.

STERKE FRITESFORMULE

Bram Ladage is uitgegroeid tot een sterke fritesformule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule van Bram Ladage: BRAMS groeit razendsnel, naast vijf containervestigingen zijn er tevens twee vaste BRAMS winkels in Nederland. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAMS naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Bram Ladage pop-up store: 17 oktober t/m 29 oktober

Adres: Markthal unit 16, Dominee Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ Rotterdam

Meer informatie op http://ladage.nl/   Uit-winkelen