UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Neerlands Hoop herleeft in Carré met Freek de Jonge
Freek de Jonge zingt met andere atiesten nummers van Neerlands Hoop.
Freek de Jonge zingt met andere atiesten nummers van Neerlands Hoop.


Op dinsdag 13 maart presenteert Freek de Jonge een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Koninklijk Theater Carré, ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Onder anderen Paul de Leeuw, Spinvis en Paul de Munnik zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. Kaarten zijn te koop via carre.nl.

Freek de Jonge: Opeens kwam alles samen. De voltooing van de langverwachte Neerlands Hoop Box en de aanbieding om in Carré te komen spelen. Waar zouden we de presentatie van dat ambitieuze project beter kunnen laten plaatsvinden dan in het theater waarin Neerlands Hoop zijn grote successen heeft gevierd. In bijzijn van een grote schare fans die al vele jaren uitkijken naar het verzamelde werk van het cabaretduo.

KEUR AAN ARTIESTEN

Een keur aan Nederlandse en Vlaamse vocalisten, onder wie Paul de Leeuw, Spinvis, Paul de Munnik, Kommil Foo, Louise Korthals en de Nits zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Feek de Jonge zal de presentatie voor zijn rekening nemen en een greep doen uit de verrassende inhoud van de box en fragmenten tonen van nooit eerder uitgebracht materiaal.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Nederland en Vlaanderen zingt Neerlands Hoop. Presentatie: Freek de Jonge

Dinsdag 13 maart 2018 | Koninklijk Theater Carré

Aanvang: 20:00 uur | Kaarten v.a. €20,- (exclusief servicekosten)

Combinatiekorting: kaarten kunnen in combinatie met de oeuvrebox van Neerlands Hoop worden besteld. Hiermee krijgt men €10,- korting op kaarten voor de loge rang en eerste rang.

Meer informatie op www.carre.nl   Theaters