UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
The Full Monty terug in het theater
The Full Monty keert terug in de nederlandse theaters. Foto Roy Beusker
The Full Monty keert terug in de nederlandse theaters. Foto Roy Beusker

Na de succesvolle productie in 2009 keert The Full Monty terug in de Nederlandse theaters! Producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf vinden de tijd rijp om negen jaar na hun eerste versie in 2009 deze internationaal bejubelde feel good musical in een geheel nieuw jasje te steken. De cast, die deze succesmusical gaat spelen, bestaat uit Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Dennis Willekens, Kick Spijkerman, Juneoer Mers, David van den Tempel, Hilke Bierman en Julia Herfst.

De musical is vanaf januari tot juni 2018 in de Nederlandse theaters te zien en gaat in première in het Amsterdamse DeLaMar Theater. The Full Monty is een tijdloos, hilarisch en ook ontroerend verhaal, geschreven door Terrence McNally, laat creatief producent Hans Cornelissen weten. In 2009, met Charly Luske in één van de hoofdrollen, waren de recensenten en het publiek laaiend enthousiast. Zo vond men het schaamteloos grappig en een lust voor alle zintuigen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de huidige cast dat zeker gaat evenaren.

HET VERHAAL

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen contact met je kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden, die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

MODERNE KLASSIEKER

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel the full monty te gaan, in de armen gesloten. Het is aanstekelijk, pikant maar ook ontroerend met swingende songs.

Allard Blom tekent voor de vertaling / bewerking en Paul van Ewijk voor de regie. De choreografie is in handen van Ivo Chundro.

The Full Monty is vanaf januari 2018 in de Nederlandse theaters te zien

Meer informatie op www.dommelgraafencornelissen.nl   Theaters