UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
In de Vlaamsche Pot gaat het theater in
Als tv-serie was In de Vlaamsche Pot een groot succes
Als tv-serie was In de Vlaamsche Pot een groot succes


Twintig jaar na de laatste aflevering op televisie van In de Vlaamsche Pot maakt producent Theater van de Klucht bekend een theaterversie te maken van de hilarische hitserie. Haye van der Heijden, schrijver van de televisieserie, kruipt voor de theaterversie opnieuw in de pen.
,,Met In de Vlaamsche Pot hebben we een waardige opvolger gevonden voor Boeing Boeing, de klucht waar we momenteel mee door het land reizen", aldus de trotse producent Arijan van Bavel. ,,We gaan hiermee ook een nieuwe uitdaging aan, want eerdere jaren hebben we alleen bestaande Britse kluchten naar het toneel gebracht. Met In de Vlaamsche Pot laten we voor het eerst een eigen klucht schrijven. En met Haye, die In de Vlaamsche Pot praktisch ademt, kan dat toch niet misgaan!."
In de Vlaamsche Pot is vanaf voorjaar 2018 te zien in de Nederlandse theaters.
PRODUCENT EN ACTEUR
Van Bavel is naast producent ook als acteur aan de klucht verbonden. Hij neemt de rol van Frits voor zijn rekening, in de serie gespeeld door Frans van Deursen. Ook Bas Muijs gaat een rol vertolken in de theaterkomedie. Dit wordt het tweede jaar dat Muijs tekent bij de producent. Momenteel is hij, samen met Van Bavel, te zien in Boeing Boeing. De invulling van de andere rollen wordt later dit bekend gemaakt.

Paul van Ewijk regisseert In de Vlaamsche Pot. Hans Cornelissen wordt creatief- en castingadviseur.

Tickets voor In de Vlaamsche Pot zijn vanaf mei te koop bij de Nederlandse theaters.

Informatie over Theater van de Klucht en hun producties is te vinden op www.theatervandeklucht.nl.   Theaters