UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
De vijfde van Vuile Huichelaar terug in het theater
De dames van Vuile Huichelaar maken ook van deze vijfde show een feestje. Foto Geert Gratama
De dames van Vuile Huichelaar maken ook van deze vijfde show een feestje. Foto Geert Gratama

De dames van Vuile Huichelaar, Saskia van Zutphen en Paulette Willemse gaan vanaf 10 januari 2018 met hun vijfde show opnieuw het land in. Vuile Huichelaar, waarachter twee van de origineelste theatervrouwen van Nederland schuil gaan, past niet in een hokje. Maar is alles inéén. Cabaret, een vrolijk makend theaterconcert en een personalityshow.

Het is een ervaring, een show waar je bij geweest moet zijn. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwam er herboren vandaan. Kortom: Vuile Huichelaar is een heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen.

MANNEN

Uiteraard wordt er weer het liefst feest gevierd met vrouwen onder elkaar! Mannen mogen komen, maar op eigen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw.

Is Vuile Huichelaar 5 uw eerste kennismaking met de dames? Dan bent u vanaf dat moment verloren. U zult zingend het theater verlaten en nog lang nagenieten van een show die zich moeilijk laat navertellen. De 5e van Vuile Huichelaar is een ervaring.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De voorstelling is t/m 19 mei 2018 te zien in de Nederlandse theaters

Toegangskaarten via de theaters.

Meer informatie over de voorstelling, kaartverkoop en toegangsprijzen zie www.impactentertainment.nl   Theaters