UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dance-party's
Concerten
Circus
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Frank van Driel met eigentijdse stillevens in Eduard Planting Gallery
Stilleven van Frank van Driel.
Stilleven van Frank van Driel.

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert van 2 december 2017 tot en met 3 februari 2018 een expositie van kunstfotograaf Frank van Driel. Met 'Celebrating Harvest' toont de fotograaf eigentijdse stillevens met een gestileerde werkelijkheid. Ook zijn nieuwste werk refereert aan de schilderkunst uit de 17e eeuw met een grote passie voor puurheid.

Frank van Driel (1966) werkt met name in zijn uit 1424 daterend atelier in s-Hertogenbosch. Hij fotografeert alleen met daglicht. Voor de traditioneel ogende stillevens is de natuur een grote inspiratiebron. Verborgen visuele boodschappen weerspiegelen zijn kijk op de wereld.

HEDEN, VERLEDEN EN TOEKOMST

Met oog voor duurzaamheid en bijzondere details verbinden de serene fotos verleden, heden en toekomst met elkaar. Volgens het concept 'harvest-shoot-eat' vormen antieke objecten van glas, zilver, aardewerk en tin een intrigerend samenspel met wild, vis, bloemen en vruchten.

Het autonome werk van Frank van Driel is opgenomen in collecties van bedrijven, hotels en private verzamelaars. Daarnaast is zijn werk gepubliceerd in magazines en gepresenteerd op kunstbeurzen als PAN Amsterdam, KunstRAI, Rotterdam Contemporary en TEFAF Maastricht.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De galerie is geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur.

Eduard Planting Gallery ligt aan de Eerste Bloemdwarsstraat 2 in Amsterdam.

  Museum & Galerie