UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Boothstock Festival in het Kralingse Bos in Rotterdam


Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages. Zo maken DJ Kerri Chandler, Riva Starr, Darius Syrossian en Monika Kruse hun opwachting.

Ook voor gevestigde namen en veelbelovend talent uit de kweekvijver van de Maasstad, als Karim Soliman, Michel de Hey en Boris Ross is dit jaar genoeg plek. Benny Rodrigues een van Nederlands meest geliefde en veelzijdige DJs draait dit jaar voor het eerst op alle podia.

DJ BENNY RODRIGUES

Tijdens de zevende editie van het Rotterdamse festival draait DJ Benny Rodrigues op alle stages. Artiesten krijgen vaak alleen in clubs de mogelijkheid om langer dan 2 uur te draaien. Dat moet op een festival toch ook kunnen, dachten wij, vertelt programmeur Jeroen Schipper. Het was een wild idee, maar aangezien ik met elke stage wel muzikale raakvlakken heb, in combinatie met vele fijne herinneringen aan Boothstock waarvan ik nog geen enkele editie heb gemist, leek dit me wel een hele leuke en unieke uitdaging, aldus de DJ. De Boothstock-resident begint op het hoofdpodium om daarna te verkassen naar de Housearea. Vervolgens speelt hij een korte set op de Urban stage. In het begin van de avond vind je hem op de meest in het oog springende area van Boothstock; de Botsbaan. Het slotstuk van Benny zijn Boothstock-dag is de back2back set met Tripeo op het Techno podium.

EIGEN IDENTITEIT

Ook dit jaar heeft ieder podium een volledig eigen identiteit. Zo draaien Joey Daniel en Nick Curly samen op het Housepodium, net als The Advent vs. Industrialyzer die hun primeur hebben op Boothstock. Bekende gezichten als Roog, Leroy Styles en Lucien Foort mogen niet ontbreken en Shermanology voegt zich hier als nieuwkomer bij. Zoals vanouds wordt de Hiphopstage weer gehost door één van Nederlands populairste Eclectische djs: DJ Irwan. Dit jaar maken onder andere Jayh, The Partysquad, DJ Dylyn en een Mystery Guest deel uit van de line-up.

FOOD EN AFTERPARTY

Boothstock bezoekers kennen als geen ander het fijne vakantiegevoel dat het festival heeft. Behalve muziek hoort daar natuurlijk ook lekker eten bij! De kans is dan ook groot dat tijdens het switchen van area de festivalgangers blijven hangen bij een gezellige foodtruck voor een goede hap. Ook zijn er veel creatieve initiatieven te vinden in het bos. Hierdoor krijgt een groot, gevarieerd festival de charme van een klein, intiem evenement. Als de laatste klank op het festival geklonken heeft, kunnen diegene die er geen genoeg van krijgen door naar de Boothstock afterparty in Boathouse op het festivalterrein. Tickets te koop bij boothstock.nl/tickets

OVERIGE INFORMATIE

Datum: zaterdag 9 juni 2018 van 13.00 tot 23.00 uur
Locatie: Kralingse Bos
Website: www.boothstock.nl | facebook.com/Boothstock   Festivals