UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Jazz Aan Zee op De Pier van Scheveningen


In augustus vindt iedere zondag het nieuwe gratis festival Jazz Aan Zee plaats op De Pier in Scheveningen. Jazz Aan Zee is een uitbreiding van het populaire festival Jazz in de Gracht, dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers naar de Haagse grachten trekt. Jazz in de Gracht staat dit jaar gepland op 23, 24 en 25 augustus in de binnenstad van Den Haag.

Met Jazz Aan Zee groeit het Haagse jazz-festival door, met op zondag 5, 12, 19 en 26 augustus live jazz-artiesten op De Pier.

Met verschillende live jazz-optredens op De Pier met op 5 augustus New Experience ft. Joshua Samson & Danny Kegel en het Boris van der Lek Quartet. Op 12 augustus Kika Sprangers & Martin Fondse en Power to the Pipo. Op 19 augustus Alba Careta Quinten en Smoke. Op 26 augustus The SmokerZ, zij spelen groove, funk en dance van internationaal niveau.

Zie voor meer informatie en tijden www.jazzaanzeedenhaag.nl/de-pier

TOERISTI SCHE ATTRACTIE

De Pier in Scheveningen is al ruim honderd jaar een plek van entertainment en (ont)spanning. De Pier is 365 dagen per jaar gratis toegankelijk en is met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers een van de grootste toeristische attracties van Nederland. De overdekte Foodboulevard biedt onderdak aan een diversiteit aan Food & Beverage ondernemers, retailconcepten en knusse hang-outs. Voor kinderen is er een Play & Bounce om te ontdekken. Het Pier Podium, halverwege de Foodboulevard, is elke weekenddag van 14-18 uur hét decor van een afwisselende programmering: iedere zaterdag neemt een dj het Pier Podium over en iedere zondag treedt een live band op.

REUZENRAD

Aan het einde van de Foodboulevard bevindt zich Het Zuidereiland met de Pier Offices bestaande uit vergaderruimtes en flexwerkplekken. Op Het Toreneiland zijn de toren met Bungy Jump Holland en de start van de 380 meter lange Zipline te vinden. Dit is ook het eiland waar de vijf spectaculaire en hoogwaardige Pier Suites zich bevinden. Het 36 gondels tellende Reuzenrad staat op Het Reuzenradeiland.

Meer informatie op www.pier.nl   Evenementen