UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
St. Patricks Day wordt groots gevierd in Den Haag
De Grote Markt in Den Haag kleurt groen met St. Patricks Day.
De Grote Markt in Den Haag kleurt groen met St. Patricks Day.


Voor de achtste keer op rij organiseert de Grote Markt in Den Haag de viering van St. Patricks Day. Dit in samenwerking met The Irish Club Netherlands, Den Haag GAA (Gaelic Athletic Association) en de wereldwijd bekende Ierse pub OCaseys. Het gratis evenement, dat jaarlijks duizenden Ieren trekt, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste viering van de nationale Ierse feestdag in Nederland.

De ambassadeur van Ierland, Kevin Kelly, zal op 17 maart aanwezig zijn om namens de Ierse gemeenschap het startschot te geven. De Grote Markt, het door cafés omringde plein in de binnenstad van Den Haag, gaat ook dit jaar weer flink uitpakken. Op het programma staan: Ierse muziek, optredens van de beste dansscholen van Europa in Riverdance-stijl, een Ierse menukaart, pinten Guinness van de tap én de uitzending van de Six Nations rugbyfinale op een groot scherm.

KELTISCHE FOLKROCKSENSATIE

De dag wordt afgesloten met een optreden van o.a. More Power To Your Elbow, de achtkoppige Keltische folkrocksensatie uit Ierland die onlangs haar 25e verjaardag vierde en speciaal voor deze viering wordt ingevlogen.

De Grote Markt is het bruisende hart van het Popdistrict van Den Haag waar jaarlijks tientallen evenementen georganiseerd worden, die de binnenstad kleur geven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 17 maart 2018

Locatie: Grote Markt, Den Haag

Openingstijden: Van 12.00 uur tot 23.00 uur

Entree: Gratis


  Evenementen