UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Concours dÉlégance van klassieke autos bij Paleis het Loo
Klassiekers en exclusieve autos doen mee aan het het Concours dÉlégance bij Paleis Het Loo.
Klassiekers en exclusieve autos doen mee aan het het Concours dÉlégance bij Paleis Het Loo.


Het Stallenplein en de paleislaan van museum Paleis Het Loo in Apeldoorn zijn van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli het decor voan het Concours dÉlégance, hét internationale autoconcours voor klassieke en exclusieve autos. Het evenement begint dit jaar al op vrijdag om 12.00 uur, met o.a. een college over het iconische merk Porsche door tweevoudig Le Mans-winnaar Gijs van Lennep en Nederlands auto-ontwerper Harm Lagaaij.


Circa 70 klassiekers uit binnen- en buitenland strijden om de titel Best of Show 2018. Een internationale vakjury beoordeelt de autos op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. Op de paleislaan wordt de Classic Sprint gehouden met historische auto's, zeker tien auto-importeurs zijn aanwezig en gerenommeerde automerken showen hun latest & greatest.

STALLEN BEZOEKEN

Paleis Het Loo is van 29 juni t/m 1 juli 2018 uitsluitend te bezoeken met een ticket voor het Concours dÉlégance. Dit ticket geeft toegang tot Paleis Het Loo BuitenGewoon Open met het Stallencomplex, paleisdak, de tuinen en Oranje-wandeling. De stallen bieden onderdak aan een tiental koninklijke autos; Austin Sheerline, Mercedes 300 Cabriolet, Cadillac Convertible Sedan en Minerva AC.

Informatie en tickets via: concourselegance.com

BUITENGEWOON OPEN

Ook al is het hoofdgebouw van Paleis Het Loo de komende drie jaar vanwege de vernieuwing en verbouwing gesloten, van 30 maart t/m 30 september is Paleis Het Loo BuitenGewoon Open: in de tuinen, stallen en op het voorterrein worden evenementen georganiseerd. Vanaf het paleisdak krijgen bezoekers een uniek uitzicht op oud en nieuw.

Ingang Paleis Het Loo via parkeerplaats Amersfoortseweg.

Routebeschrijving: A1 en A50 afslag Paleis Het Loo en vervolgens ANWB-borden volgen

Navigatieadvies: Apeldoorn (7313 AA)

Meer informatie op paleishetloo.nl/zien-doen   Evenementen