UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Septemberkorting in ARTIS

Ook dit jaar zet ARTIS de traditie van de septemberkorting voort, die vlak na de oprichting in 1838 begon. In de eerste jaren konden inwoners van Amsterdam in september voor een kwartje naar ARTIS. De traditionele kortingsmaand werd in de volksmond omgedoopt tot kwartjesmaand.
De septembermaand van ARTIS werd zelfs bezongen door Johnny Jordaan: Want in september moet je voor een heitje, in ons Amsterdamse Artis zijn. Vanaf 31 augustus is de kortingsvoucher voor 25% korting op een toegangskaart via de ARTIS-website te vinden.

ACTIVITEITEN Meer...
Baardsakis nieuwe apensoort in Apenheul.
In Apenheul wonen nu ook baardsakis.

In Apenheul i is een nieuwe apensoort te zien: de baardsaki. Twee mannetjes verhuisden onlangs vanuit dierentuinen in Belfast en Colchester naar het dierenpark in Apeldoorn. Apenheul is erg blij met de komst van het tweetal. Baardsakis zijn wereldwijd namelijk in slechts een handjevol dierentuinen te zien. Apenheul is nu één van de vier dierentuinen in Europa die ervaring kan opdoen in het houden v  Meer...
Op fotosafari in 360 graden video game van Burgers' Zoo

Koninklijke Burgers Zoo in Arnhem heeft een zelfbedachte 360 graden video fotosafari game ontworpen: Burgers Zoo Snapshot. Spelers krijgen de opdracht om de mooiste dierenfotos te maken in het Arnhemse dierenpark voor een foto-expositie. Als fotograaf ga je in een 360 graden omgeving op zoek naar bijzondere gebeurtenissen om te fotograferen.
Meer...