UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Nieuwe clubavond Lights After Dark beleeft eerste editie in De Melkweg
Warren Ferrow
Warren Ferrow

Op zaterdag 29 september presenteert dj/producer Warren Fellow zijn nieuwe clubavond Lights After Dark in de Amsterdamse Melkweg. De titel verwijst naar sfeervolle lichtcontrasten in combinatie met een warme clubsfeer. Warren Fellow: Naast een strakke line-up van djs en elektronische live muziek wordt het publiek verrast met een bijzondere audiovisuele ervaring.

Op de avond is een goede opbouw in de lichtset essentieel om het publiek in een andere dimensie te trekken. Een harmonisch samenspel van licht en geluid domineert de gehele avond, zonder de sfeer te onderbreken, legt dj Warren Fellow uit. Je kunt honderdduizend lampen ophangen, maar twee spots zijn soms al genoeg om de sfeer te bepalen. Als alles samen valt heb je een magische avond.

PROGRAMMA

DJ/producer en Lights After Darks artist in residence Warren Fellow zal de avond openen, gevolgd door een live-set van het opkomende duo Polynation. Headliner van deze eerste editie is de Spaanse dj Pional. Warren Fellow verzorgt tevens de closing set.

De programmering van Lights After Dark is erop gericht om (inter)nationaal talent, dat niet al te vaak in de Nederlandse clubs is te bewonderen, een podium te bieden. Lights After Dark wil onderscheiden door het concertelement binnen een clubavond te integreren. De podiumwereld biedt hier een perfecte plek voor.

LINE-UP EERSTE EDITIE

DJ en producer Warren Fellow(NL) heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de deep house- en techno-scène. Zijn unieke sound en party vibe trekt danceliefhebbers naar clubs en festivals over de hele wereld. Eerder bracht hij titels uit als Royal Melodies, Hotlipsen Got a Soul (featuring Todd Terry) en maakte hij remixes voor artiesten als Darko Esser, Michel de Hey en Boris Brejcha. Naast zijn drukke tourschema werkte Fellow in de studio aan tracks voor labels als Desolat, Lucidflow, Wolfskuil, Circle Music, Ec Records en Rejected.

POLYNATION

Polynation(NL) bestaat uit muzikanten Stijn Hosman en Hessel Stuut. Het duo maakt techno en ambient en geeft on stage een bandachtige benadering van elektronische muziek, met ruimte voor improvisatie. Hun unieke live-sets zijn voor het tweetal een proces van verkennen en stroomlijnen van organische geluiden. De combinatie van analoge synths & drums vormen de leidraad. Live worden ideeën gevormd tot een speelbaar geheel en voelt het duo feilloos aan welke overgangen en breaks een track nodig heeft.

PIONAL

DJ en producer Pional (SP) draait sfeervolle deephouse met soulinvloeden, waarbij hij binnen zijn set onvoorspelbare uitstapjes maakt. Pional werd vooral bekend door zijn samenwerking met landgenoot en producer John Talabot (Oriol Riverola) met wie hij tracks als So Will Be Now en Destiny mee-produceerde. Pional tourde als voorprogramma van The XX en remixte succesvol tracks van artiesten als How To Dress Well en The Rapture. In 2010 kwam zijn eerste EP A Moot Point uit, dat het startsein van zijn solocarrière betekende. Zijn laatste single Miracel (2018) is wereldwijd goed ontvangen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag 29 september 2018

Melkweg Amsterdam, oude zaal

23.30 05.30 uur


23.30 01.30 uur - Warren Fellow

01.30 02.30 uur - Polynation (live set)

02.30 04.30 uur - Pional

04.30 05.30 uur - Warren Fellow

TICKETS

Early Bird € 15.00

Voorverkoop € 17,50

Aan de deur € 22,50

Meer informatie op www.facebook.com/lightsafterdarkmusic   Dance-party's