UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Kids Vakantiewerkplaats in Het Scheepvaartmuseum
In het Scheepvaartmuseum kunnen kinderen in de herfstvakantie leren bouwen en ontdeken.
In het Scheepvaartmuseum kunnen kinderen in de herfstvakantie leren bouwen en ontdeken.


In de Herfstvakantie (14 t/m 29 oktober) zijn er in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam volop activiteiten voor het hele gezin. Doe mee met de familierondleiding 'Ontdekkingen en uitvindingen' voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ontdek de mooiste, spannendste en vreemdste maritieme uitvindingen in de nieuwe tentoonstelling Gamechangers | maritieme innovaties. Luister naar verhalen over een open duikboot, mislukte plannen van de 'post-en rijsmachine' en kom erachter wat een scheepskameel is!

MAAK JE EIGEN PERISCOOP

Ben jij een stoere bouwer of ontdekker? Doe dan mee met de Kids Vakantiewerkplaats voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In de tentoonstelling Gamechangers zijn tal van bijzondere ontdekkingen en uitvindingen te zien. Er staat zelfs een duikboot van 300 jaar geleden! Duikboten hebben vaak een periscoop om boven water uit te kijken. In de herfstvakantie ontdek je hoe dit instrument werkt. Je gaat onder leiding van een gids een eigen periscoop maken. Natuurlijk mag je hem daarna mee naar huis nemen!

RINUS DE RAT

De allerjongste avonturiers (3-6 jaar) gaan op ontdekkingsreis met Rinus de Rat. Rinus beleeft samen met zijn vriendinnetje Roxy een nieuw avontuur onder zee, aan boord van het VOC-schip Amsterdam. Het is een beetje vies aan boord, maar Roxy heeft een idee! Maar...is dat wel een goede oplossing?

Deze herfstvakantie heeft Het Scheepvaartmuseum een nieuwe kijk- en ontdektocht voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Doe mee en maak kans op een leuke prijs!

Alle activiteiten zijn gratis met een museumentreebewijs.

Voor meer informatie, data en tijden zie www.hetscheepvaartmuseum.nl/herfstvakantie   Dagtips