UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Single-party's
Museum & Galerie
Vakanties
Fietsvakantie
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Beauty & Sauna
Attractieparken
Bioscopen
Hotels
Kerstactiviteiten
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
 
Lily Allen brengt exclusieve surpriseshow in Sugarfactory
Zangeres Lily Allen
Zangeres Lily Allen


Lily Allen is op dinsdag 10 april te zien in Sugarfactory in Amsterdam. Het is vier jaar geleden dat de Britse zangeres voor het laatst een optreden gaf in Nederland. Deze zomer verschijnt haar nieuwe album No Shame. Het optreden in Amsterdam maakt onderdeel uit van een reeks exclusieve surpriseshows door Europa voordat het album verschijnt. De kaartverkoop start vrijdag 9 maart om 09:00 uur.

Deze zomer komt No Shame, het vierde album van de Britse zangeres, uit. Voor het album werkte Lily Allen samen met producer Mark Ronson. Het album belooft persoonlijk te worden, de zangeres heeft al aangekondigd dat er voornamelijk songs opstaan over haar scheiding en het daarmee dealen.

DOORBRAAK

Lily Allen brak in 2006 door met de single Smile van het album Allright, Still. Haar grootste hit in Nederland scoorde ze met het nummer Fuck You, dat in 2009 verscheen, net zoals het album It's Not Me, It's You. In 2014 kwam haar laatste album Sheezus uit waarna ze een muzikale hiatus inlastte. De zangeres heeft sinds 2015 niet meer opgetreden.

Kaarten voor de show van Lily Allen kosten €31,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn vanaf 9 maart verkrijgbaar via Sugarfactory.nl.   Concerten