UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Circus Herman Renz met gloednieuw programma weer terug in Haarlem
Clown Milko is nog altijd het gezicht van Circus Herman Renz.
Clown Milko is nog altijd het gezicht van Circus Herman Renz.


Na het succes van REVIVAL met ruim 20.000 bezoekers presenteert Circus Herman RENZ van 22 december t/m 7 januari 2018 de nieuwe productie TRADITIONS . Wie Kerstcircus Haarlem zegt, zegt Circus Herman Renz. De band met deze Noord-Hollandse hoofdstad is werkelijk uniek te noemen. Het Haarlemse publiek weet als geen ander dat dit circus staat voor kwaliteit in een unieke sfeer tijdens de feestdagen. De circustent staat dit jaar in het Reinaldapark.

Traditions is de alleszeggende naam voor een programma vol grandeur, een exclusieve belevingssfeer in een indrukwekkende realisatie. Een show die de voorstelling van afgelopen jaar moeiteloos weet te overtreffen en het hooggeëerde publiek hoogtepunt na hoogtepunt zal voorschotelen.

BEKENDE GEZICHTEN

Natuurlijk is Clown Milko weer van de partij. Samen met clown Mischa haalt hij weer doldwaze grappen uit, die voor een heerlijke lach bij het publiek zorgen, want daar gaat het bij Milko om; uw schaterende lach en applaus is het mooiste geschenk voor hem tijdens dit kerstcircus.

Terug in de piste is een ander bekend gezicht: Robert Ronday. Als of hij niet is weggeweest treedt hij weer op als spreekstalmeester.

ALBERTO ALTHOFF

Alberto Althoff die zijn naam als een van werelds beste dompteurs eer aan doet presenteert een prachtige vrijheidsdressuur met Arabische hengsten. Traditie in de piste van Circus Herman Renz.

HÖLLSCHERS VARKENS

Clown Milko presenteert een unieke varkens-dressuur van Lars Hölscher in de piste. Nu maar hopen dat de varkens niet Milko in de maling nemen, want ze zijn slimmer dan u denkt.

JUSTIN RONDAY

Deze jonge magiër presenteert zijn spectaculaire illusies voor het eerst in de piste van circus Herman Renz. Robert Ronday zal trots toekijken, wanneer zijn zoon Justin o.a. zijn assistentes uit het niets laat verschijnen en verdwijnen.

MELANIE CHY

Balans en kracht op de motorfiets. Melanie komt uit een echte circusfamile en maakte al op 6 jarige leeftijd haar manegedebuut. Ze trad over de hele wereld op en behaalde op het prestigeuze Circusfestival in Parijs een zilveren medaille. Geniet van Melanies handstandnummer van hoog niveau.

FRANCESCO NOCK

Francesco Nock is telg uit de beroemde Zwitserse circusfamilie Nock. U houdt u adem in als deze 23 jarige artiest zijn kunsten vertoond op de strakke draad die boven de piste gespannen is. Sprongen over vlaggen en barrières volgen elkaar af; als hoogtepunt toont Francesco een sprong door een ring met messen en vuur. Spanning in de piste!

ANTON MONASTYRSKY

Hoela hoep van een man! Een unieke act van de jonge Anton uit Moskou. Onlangs nog te zien bij Oh La La in Zürich en nu in het Kerstcircus Haarlem. Hoela hoep van wereldklasse.

ALEX

Een originele luchtacrobatiekact in slapstick stijl wordt gepresenteerd door Alex Lupu. Op een centraal in het midden van de piste geplaatste ladder voert Alex als Brandweerman zijn doldwaze stunts uit.

ART STREAM TRAMPOLINE SHOW

De leden van de groep Art Stream uit de Oekrane zijn ware top-acrobaten. Niet voor niets worden zij gevraagd voor de grote shows over de gehele wereld. In Haarlem presenteren zij een unieke act in de piste vol gewaagde sprongen op de trampolines in een spannende choreografie.

MARTIS BROTHERS

Uit Italië komen de gebroeders Martis met hun evenwichts act. Patrick en Kevin behoren tot een van de beste in hun genre en zullen ook u versteld doen staan. Een staaltje acrobatiek van de bovenste plank.

DUO PASSIONE

Onder de circuskoepel brengt het Duo Passione een enerverende lucht-act. Een adembenemend nummer vol kracht en souplesse hoog in de lucht.

TICKETS

Tickets zijn te bestellen via www.kerstcircushermanrenz.nl/tickets. ook zijn ze te koop bij alle Primera vestigingen in en rond Haarlem. Ook kunt u vanaf 15 december uw tickets kopen aan de circuskassa in het Reinaldapark in Haarlem. De circuskassa is dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00 uur.

Meer informatie op www.kerstcircushermanrenz.nl   Circus