UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
GLAMPING: LUXE KAMPEREN OP DE BOERDERIJ
Glamping is luxe kamperen op de boerderij
Glamping is luxe kamperen op de boerderij


Een bijzondere manier van kamperen is Glamping op de Boerderij, genaamd Het BoerenBed. Glamping is een afkorting van de term glamorous camping. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Bij Het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, privé-douche en toilet! Leuk voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen glamping vakantie met echtgenoot en (klein) kinderen.

Het BoerenBed, biedt luxe accommodaties aan op de mooiste locaties in Nederland en daarbuiten. Terug naar het eenvoudige leven: zonder elektriciteit en wifi. Dit seizoen introduceert Het BoerenBed flexibele aankomstdagen, nieuwe boerderijen en 55 plus korting. De aankomstdagen zijn vanaf dit jaar van maandag t/m vrijdag met een minimaal verblijf van twee nachten. Ook biedt Het BoerenBed nu tot €35 korting voor klanten met een leeftijd van 55 jaar en ouder.
KLEINSCHALIGE PLEKKEN
De boerderijen van Het BoerenBed zijn altijd gevestigd op karakteristieke locaties. Er wordt voorkeur gegeven aan kleinschalige plekken waar het boerenleven nog centraal staat. De nieuwe boerderij Welzijnshoeve in Gelderland is geheel biologisch en bestaat uit voornamelijk melkkoeien. Ook is er een nieuwe boerderij vlak tegen de grens van Duitsland: Boerderij t Boshuis in Vierakker. Hier onderhouden ze zon 9 hectare in cultuur met fruit en is er fruitteelt met ouderwetse appelrassen. Of kies voor de nieuwe BoerenBed boerderij op Ameland. Hier kun je schapen voeren, leren over weidevogels en de natuur. Ook kunnen er strandritten gemaakt worden met tractor en zijn er robbentochten mogelijk. Hoe gaaf!
LIEFDE VOOR HET LAND
De boeren willen graag de liefde voor het land en de passie van de agrarische wereld overbrengen op de bezoekers. Je keert terug naar de eenvoudige waarden in het leven, even weg van de dagelijkse drukte uit de stad. Beleef heerlijke momenten samen met familie en vrienden, omgeven door de prachtige natuur en verschillende boerderijdieren. Ook in het buitenland zijn er afgelopen jaar nieuwe BoerenBed locaties geopend, o.a. in Frankrijk en Engeland.
ACCOMMODATIES
Tijdens een glamping vakantie wil je graag een kwalitatief goed verblijf, luxe maar óók met de charme van kamperen. Het Boerenbed biedt verschillende accommodaties aan voor maximaal 6 personen op een oppervlakte van 45m2. De BoerenBed, HeerenBoer en 10 Persoon Tenten en Het Houten Vakantiehuisje beschikken over veel comfort: de ruimtes worden verwarmd door een houtkachel en het matras is van uitzonderlijke kwaliteit. De HeerenBoer Tent beschikken over een eigen douche en/of hot tub voor nét dat beetje extra.
SPELLETJES EN ACTIVITEITEN
Het BoerenBed is uniek omdat kinderen in een veilige omgeving heerlijk kunnen spelen en omgeven zijn door dieren. Op de boerderijen worden vaak spelletjes en activiteiten georganiseerd. Zowel jong als oud zullen zich hier prima vermaken. Leer alles over het boerenleven tijdens een rondleiding over het erf of schuif 's avonds aan voor een gezamenlijke maaltijd.

Lees meer op www.boerenbed.nl   Campings