UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Verrijk je wereld op de Gothic & Fantasy Beurs in Rijswijk
Laat je fantasie de vrije loop op de Gothic en Fantas Beurs
Laat je fantasie de vrije loop op de Gothic en Fantas Beurs


Op 10 en 11 maart is de Broodfabriek in Rijswijk in de ban van de Gothic & Fantasy Beurs . Het is dé plek waar ontmoetingen plaatsvinden tussen bijzondere werelden en je fantasie wordt verrijkt. Naast vele presentates zijn er ook optredens van uiteenlopende artiesten als Rapalje, Harmony Glen, The Pyrates, Sowulo en Rastaban, die de bezoekers proberen in beweging te krijgen.

Verleng je beursbezoek door deel te nemen aan diverse workshops en demonstraties. Wil jij je eigen piratenhoed maken of leren zwaardvechten? Luister naar verhalen van Abe de Verteller of pimp je eigen notebook met mixed media technieken. Het kan allemaal in De Broodfabriek!

LAATSTE KEER

Ruim 110 standhouders verkopen producten uit de gothic en fantasy scene. Anime, kostuums, accessoires, hoeden, beelden, tassen, sieraden en meer. Ervaar voor de laatste keer de Gothic & Fantasy Beurs in de huidige stijl, want vanaf oktober gaat het er heel anders uitzien! Benieuwd naar de plannen? Kom dan vooral langs!

ALGEMENE INFORMATIE

Gothic & Fantasy Beurs, 10 & 11 maart 2018 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00 17.00 uur.

Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. Met je entreekaart heb je tevens toegang tot de Internationale Mineralenbeurs, die gelijktijdig in de Broodfabriek wordt gehouden.

Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

KORTINGSBON

Tegen inlevering van dit artikel ontvangt iedere bezoeker € 2,00 kassakorting bij de Gothic & Fantasy Beurs, dus voor € 8,- i.p.v. € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.Naam: .

E-mailadres:   Beurzen