UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Margriet Winter Fair verhuist naar de Brabanthallen in Den Bosch
Sfeerbeeld van de Margriet Winter Fair van vorig jaar.
Sfeerbeeld van de Margriet Winter Fair van vorig jaar.

Margriet Winter Fair vindt vanaf dit jaar, na vele succesvolle edities in Jaarbeurs Utrecht, plaats in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november kan de Brabantse provinciehoofdstad rekenen op de komst van het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Margriet Winter Fair, georganiseerd door Sanoma, trekt jaarlijks zon 70.000 bezoekers. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement plaatsvindt in de Brabanthallen en het belooft wederom een sfeervol spektakel te worden, boordevol inspiratie voor de decembermaand.

Mede dankzij de vele succesvolle edities in de Jaarbeurs te Utrecht is Margriet Winter Fair uitgegroeid tot het grootste winterfeest van Nederland. Al jarenlang is het evenement van tijdschrift Margriet dé start van het feestseizoen voor veel vrouwen in Nederland. Door de verhuizing naar 's-Hertogenbosch zien we een fantastische kans om Margriet Winter Fair nog mooier neer te zetten: nog meer shops, nog meer feestprogramma, nog meer gezelligheid en nog meer kerstsfeer, zegt Leontine van den Bos, hoofdredacteur van Margriet.

CENTRALE LIGGING

Margriet Winter Fair wordt jaarlijks door 70.000 bezoekers bezocht. De centrale ligging van de Brabanthallen is voor de bezoekers van de fair gunstig. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement plaatsvindt op deze locatie. Brabanthallen is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken en beschikt bovendien over voldoende parkeergelegenheid. De gastvrijheid van Brabant sluit naadloos aan op de vertrouwde sfeer van Margriet Winter Fair.

SFEERVOL SPEKTAKEL

Margriet organiseert dit jaar voor de 17e keer het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Het belooft meer dan ooit een sfeervol spektakel te worden, boordevol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Ook zijn er 50 verrassende muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, de mooiste cadeaus voor de feestdagen en lekker eten en drinken in een betoverende feestdagenomgeving. Je kunt deelnemen aan 1 van de 15.000 workshops en volop shoppen bij ruim 350 stands.

De openingstijden van de Fair zijn van 10.00 t/m 18.00 uur.

Meer informatie op www.margrietwinterfair.nl   Beurzen