UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
25 Jaar Eurospoor in de Jaarbeurs
Leo en Chitra Hendriksen zijn al 25 jaar de drijvende kracht achter Eurospoor.
Leo en Chitra Hendriksen zijn al 25 jaar de drijvende kracht achter Eurospoor.


Van vrijdag 3 t/m zondag 5 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 25ste keer Eurospoor plaats. Vanaf de start zijn Leo en Chitra Hendriksen de drijvende kracht achter de modelspoorbeurs. Gestart in een zaaltje in Zaandam is het langzaam uitgegroeid tot een internationaal evenement, waarvoor hobbyisten van heinde en verre naar de Jaarbeurs komen.

Eurospoor staat sinds 1993 synoniem voor alles wat met modeltreinen te maken heeft. Volwassenen en kinderen kunnen genieten van een keur aan schitterende modelbanen uit de hele wereld, tot in detail nagebouwd. In drie enorme hallen (20.000 m2) tonen honderden hobbyisten van vele nationaliteiten hun mooiste creaties en daarnaast is er de beroemde modelspoormarkt met ontelbare verkoopkraampjes op modelspoorgebied. Bijna 1 kilometer aan stands en verkoopkraampjes met nieuwe en gebruikte modeltreinen en bijbehorende zaken als landschappen, gebouwen en niet te vergeten de technische noviteiten voor digitale besturing.

Tienduizenden hobbyisten en dagjesmensen worden er verwacht om te komen kijken naar de modelspoorwegbouwprestaties van vele geselecteerde binnen- en buitenlandse hobbyisten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Eurospoor2017 Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden:

vrijdag 3 november 10.00 18.00 uur

zaterdag 4 november 09.30 17.30 uur

zondag 5 november 09.30 17.00 uur

Op zondag 5 november hebben kinderen t/m 11 jaar gratis entree met een online ticket.

Meer informatie op www.eurospoor.nl   Beurzen