UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Dierentuinen
Dance-party's
Concerten
Circus
Beurzen
Attractieparken
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Beleef de échte winter tijdens de Winterweken in Madurodam
Proef de winter in Madurodam.
Proef de winter in Madurodam.

Genieten van een échte (witte) winter in Nederland? In Madurodam, het miniatuurstadje in Den Haag, beleef je die van 9 december tot en met 7 januari gegarandeerd. Met meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het iedere dag op en top winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat hier sowieso door.

Speciaal voor de Winterweken is Madurodam dit jaar ook in het donker te bezoeken. Maak je ideale winterse dagje compleet met een avondwandeling door het magisch verlichte park. Een perfect uitje voor de hele familie.

FAMILIEFOTO

Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Gal gezellig rond het kampvuur zitten om jezelf op te warmen en haal een winterse lekkernij in de sfeervolle blokhutten op het plein van Madurodam. Laat je kind schminken en maak een leuke winterse familiefoto in de speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december (12:00 18:00 uur) kunnen de kleinste bezoekers zelfs op de foto met de kerstman!

AVONDOPENSTELLING

Madurodam is tijdens de Winterweken ook enkele avonden geopend (tot 20:00 uur). Zo kunnen bezoekers eenmalig ook in het donker alle prachtige lichtjes in het park bewonderen. De avondopeningen vinden plaats op:

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december

Vrijdag 22 december

Zaterdag 23 december

Dinsdag 26 en zaterdag 30 december

Dinsdag 2 en zondag 7 januari

Madurodam ligt aan het George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag

Meer informatie op www.madurodam.nl

  Attractieparken