UITRUBRIEKEN
Voorpagina
Dagtips
Uit eten
Theaters
Evenementen
Wandelen
Uit-winkelen
Museum & Galerie
Vakanties
Festivals
Educatief
Dierentuinen
Concerten
Campings
Beurzen
Attractieparken
Bioscopen
LINKS
CONTACT
DISCLAIMER
Halloween Fright Nights in Walibi Holland nu nog griezeliger
Eddie de Clown zorgt weer voor veel griezelmomenten tijdens de Fright Nights.
Eddie de Clown zorgt weer voor veel griezelmomenten tijdens de Fright Nights.


Walibi Holland organiseert in oktober weer de Halloween Fright Nights. Het belooft nog spannender en enger te worden! Met zeven intense scare zones, zes bloedstollende Haunted Houses, een heftige walkthrough en een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit.

Voor de zeventiende keer worden dit jaar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland georganiseerd. Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddies Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here

Naast de compleet nieuwe Eddie Area voegt Walibi Holland dit jaar ook een zesde Haunted House toe aan de Halloween Fright Nights. Na het succes van The Clinic in 2016 is er hard gewerkt om wederom een unieke experience te creëren.

ONGEDIERTEPLAAG

In Below ben jij het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Service en ga je op zoek naar de meest hardnekkige ongedierteplaag. Je kruipt door claustrofobische ruimten, de diepte in, het is alleen de vraag wat je precies aantreft. Ervaar het in Below, uniek in Europa.

NOG ENGER

De Halloween Fright Nights zijn niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de andere Haunted Houses. In The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock en het vorig jaar geopende The Clinic staan weer honderden acteurs klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. De klassieker Haunted Holidays heeft een facelift gehad en is intenser en enger dan ooit tevoren.

Naast de Haunted Houses, Scare Zones en speciale horrorshow, zijn alle attracties ook gewoon tot 23:00 uur geopend. De twaalf thrills in het park maken een bezoek aan Halloween Fright Nights nog spannender.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Halloween Fright Nights vinden plaats op: 7, 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober. In de herfstvakantie is Walibi Holland dagelijks geopend. Walibi Holland is op Halloween Fright Nights dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn de gehele dag geldig.

Check voor de exacte openingstijden en beschikbare dagen www.walibi.nl of www.frightnights.nl. Daar kun je ook tickets voor Halloween Fright Nights bestellen.   Attractieparken